YanYana et permet a tu i als teus amics compartir la vostra ubicació i veure'us en un mapa. Pots veure on era el teu amic per última vegada i quan es va actualitzar la seva ubicació per última vegada mentre vas cap a una reunió.
Afegeix el teu amic utilitzant el seu codi a l'aplicació. Un cop acceptada la sol·licitud d'amistat i tots dos activeu la compartició d'ubicació, podeu veure la darrera ubicació compartida de l'altre al mapa.
- Consulta la darrera ubicació compartida, l'hora d'actualització i la precisió de la ubicació al mapa.
- Activa o desactiva la compartició d'ubicació quan vulguis.
- Gestiona les sol·licituds d'amistat, elimina amics o bloqueja usuaris.
YanYana només envia la teva ubicació quan l'aplicació està oberta a la pantalla. No guarda un historial d'ubicacions ni un registre de rutes.
Comparteix la teva ubicació amb els teus amics i veu-te al mapa.
S'ha actualitzat el dia:
9 de nov. 2026