Med YanYana kan du og dine venner dele jeres placering og se hinanden på et kort. I kan se, hvor din ven sidst var, og hvornår deres placering sidst blev opdateret, mens I er på vej til et møde.
Tilføj din ven ved hjælp af deres kode i appen. Når venneanmodningen er accepteret, og I begge aktiverer placeringsdeling, kan I se hinandens sidst delte placering på kortet.
- Se den sidst delte placering, opdateringstidspunkt og placeringens nøjagtighed på kortet.
- Slå placeringsdeling til eller fra, når du vil.
- Administrer venneanmodninger, fjern venner eller bloker brugere.
YanYana sender kun din placering, når appen er åben på skærmen. Den gemmer ikke en placeringshistorik eller rutelog.
Del din placering med dine venner og se hinanden på kortet.