YanYana permíteche a ti e aos teus amigos compartir a túa localización e vervos nun mapa. Podes ver onde estivo o teu amigo por última vez e cando se actualizou a súa localización por última vez mentres vas camiño dunha reunión.
Engade o teu amigo usando o seu código na aplicación. Unha vez que se acepte a solicitude de amizade e ambos activedes a opción de compartir a localización, podedes ver a última localización compartida do outro no mapa.
- Consulta a última localización compartida, a hora de actualización e a precisión da localización no mapa.
- Activa ou desactiva a opción de compartir a localización cando queiras.
- Xestiona as solicitudes de amizade, elimina amigos ou bloquea usuarios.
YanYana só envía a túa localización cando a aplicación está aberta na pantalla. Non garda un historial de localizacións nin un rexistro de rutas.
Comparte a túa localización cos teus amigos e véxase no mapa.
Última actualización
9 de nov. de 2026