YanYana ຊ່ວຍໃຫ້ທ່ານ ແລະ ໝູ່ເພື່ອນຂອງທ່ານແບ່ງປັນສະຖານທີ່ຂອງທ່ານ ແລະ ເຫັນກັນແລະກັນໃນແຜນທີ່. ທ່ານສາມາດເຫັນບ່ອນທີ່ໝູ່ຂອງທ່ານຢູ່ຄັ້ງສຸດທ້າຍ ແລະ ເວລາໃດທີ່ສະຖານທີ່ຂອງເຂົາເຈົ້າໄດ້ຮັບການອັບເດດຄັ້ງສຸດທ້າຍໃນຂະນະທີ່ທ່ານກຳລັງເດີນທາງໄປປະຊຸມ.
ເພີ່ມໝູ່ຂອງທ່ານໂດຍໃຊ້ລະຫັດຂອງເຂົາເຈົ້າໃນແອັບ. ເມື່ອຄຳຮ້ອງຂໍເປັນໝູ່ຖືກຍອມຮັບ ແລະ ທ່ານທັງສອງເປີດການແບ່ງປັນສະຖານທີ່, ທ່ານສາມາດເຫັນສະຖານທີ່ທີ່ແບ່ງປັນຄັ້ງສຸດທ້າຍຂອງກັນແລະກັນໃນແຜນທີ່.
- ເບິ່ງສະຖານທີ່ທີ່ແບ່ງປັນຄັ້ງສຸດທ້າຍ, ອັບເດດເວລາ ແລະ ຄວາມຖືກຕ້ອງຂອງສະຖານທີ່ໃນແຜນທີ່.
- ເປີດ ຫຼື ປິດການແບ່ງປັນສະຖານທີ່ທຸກຄັ້ງທີ່ທ່ານຕ້ອງການ.
- ຈັດການຄຳຮ້ອງຂໍເປັນໝູ່, ລຶບໝູ່, ຫຼື ບລັອກຜູ້ໃຊ້.
YanYana ສົ່ງສະຖານທີ່ຂອງທ່ານເມື່ອແອັບເປີດຢູ່ໃນໜ້າຈໍເທົ່ານັ້ນ. ມັນບໍ່ເກັບຮັກສາປະຫວັດສະຖານທີ່ ຫຼື ບັນທຶກເສັ້ນທາງ.
ແບ່ງປັນສະຖານທີ່ຂອງທ່ານກັບໝູ່ເພື່ອນ ແລະ ເຫັນກັນໃນແຜນທີ່.
ອັບເດດແລ້ວເມື່ອ
9 ພ.ຈ. 2026