YanYana pozwala Tobie i Twoim znajomym udostępniać swoją lokalizację i widzieć się nawzajem na mapie. Możesz zobaczyć, gdzie ostatnio był Twój znajomy i kiedy jego lokalizacja została ostatnio zaktualizowana, gdy jesteś w drodze na spotkanie.
Dodaj znajomego, używając jego kodu w aplikacji. Po zaakceptowaniu prośby o dodanie do znajomych i włączeniu udostępniania lokalizacji, będziecie mogli zobaczyć na mapie ostatnią udostępnioną lokalizację drugiej osoby.
- Zobacz na mapie ostatnią udostępnioną lokalizację, czas aktualizacji i dokładność lokalizacji.
- Włączaj i wyłączaj udostępnianie lokalizacji w dowolnym momencie.
- Zarządzaj prośbami o dodanie do znajomych, usuwaj znajomych lub blokuj użytkowników.
YanYana wysyła Twoją lokalizację tylko wtedy, gdy aplikacja jest otwarta na ekranie. Nie przechowuje historii lokalizacji ani dziennika tras.
Udostępnij swoją lokalizację znajomym i zobaczcie się na mapie.
Ostatnia aktualizacja
9 lis 2026