YanYana îți permite ție și prietenilor tăi să vă partajați locația și să vă vedeți reciproc pe o hartă. Poți vedea unde a fost prietenul tău ultima dată și când a fost actualizată ultima dată locația sa în timp ce ești în drum spre o întâlnire.
Adaugă-ți prietenul folosind codul său în aplicație. După ce cererea de prietenie este acceptată și amândoi activați partajarea locației, puteți vedea ultima locație partajată a celuilalt pe hartă.
- Vezi ultima locație partajată, ora actualizării și precizia locației pe hartă.
- Activează sau dezactivează partajarea locației oricând dorești.
- Gestionează cererile de prietenie, elimină prieteni sau blochează utilizatori.
YanYana trimite locația ta doar atunci când aplicația este deschisă pe ecran. Nu păstrează un istoric al locațiilor sau un jurnal al traseului.
Distribuiți locația dvs. prietenilor dvs. și vedeți-vă reciproc pe hartă.
Ultima actualizare
9 nov. 2026