YanYana vam in vašim prijateljem omogoča, da delite svojo lokacijo in se vidite na zemljevidu. Medtem ko ste na poti na sestanek, si lahko ogledate, kje je bil vaš prijatelj nazadnje in kdaj je bila njegova lokacija nazadnje posodobljena.
Dodajte prijatelja z njegovo kodo v aplikaciji. Ko je prošnja za prijateljstvo sprejeta in oba vklopite deljenje lokacije, si lahko na zemljevidu ogledate zadnjo deljeno lokacijo drug drugega.
- Na zemljevidu si lahko ogledate zadnjo deljeno lokacijo, čas posodobitve in natančnost lokacije.
- Deljenje lokacije lahko kadar koli vklopite ali izklopite.
- Upravljajte prošnje za prijateljstvo, odstranjujte prijatelje ali blokirajte uporabnike.
YanYana pošlje vašo lokacijo le, ko je aplikacija odprta na zaslonu. Ne hrani zgodovine lokacij ali dnevnika poti.
Delite svojo lokacijo s prijatelji in se med seboj poglejte na zemljevidu.
Posodobljeno dne
9. nov. 2026